Friday, October 5, 2012

Sangat berdikari MasyaAllah Tabarakallah!

Semalam Ummi terjaga dari tidur bila dengar ada benda jatuh. Rupanya Sumeyyah bangun nak minum air. Dia tak jumpa botol air yang dia biasa minum. Jadi, dia ambil air dalam cawan yang Abah letak.

Rupanya dalam mamai-mamai tu, dia letak tak betul. Makanya tumpah lah air tu. Abah lah yang jadi tukang lap air tu. Takpelah kan bah.. Abah dah happy mengeteh dengan kawan-kawan. Balik rumah, tolong lap air lah pulak hehee..

Memang selalu jugak Sumeyyah ambil air sendiri. Tapi kalau dia nak susu, kena lah dia mintak dengan Ummi. Sumeyyah belum pandai bancuh susu sendiri. Dia kan baru 3 tahun lebih... hehehe..



ni gambar lama.. last year, masa Sumeyyah pergi graduation Abang Shahmey. Graduation 4 tahun sebenarnya hehee..

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)